söndag 10 februari 2013

Böcker på vänt ...
 
 
... hoppsan, här kom det en till!

 
 
... att böckerna ligger på vänt beror på att jag just för tillfället inte kan läsa.
 
 
Det här fenoment inträffar ibland. Den här gången kom det i samband med att jag var klar med mitt manus. Jag satte sista punkten och skickade iväg ... samtidigt läste jag det sista ordet i en bok ...
 
Det är märkligt eftersom det gick hur bra som helst att läsa så länge jag redigerade. Som om hjärnan ville ha fullt upp hela tiden ... nu vill den visst bara vila sig ifrån skrivna ord.
 
MEN - när jag tänker efter så håller det på där uppe i huvudet med en ny story ... det liksom tuggar sig fram och håller på. Jag ler!

6 kommentarer:

 1. Roligt att hitta min bok i din läshög! Så småningom kommer läsandet tillbaka igen. Då får du ta itu med min debutroman och med de andra böckerna som väntar.

  Angenämt att ha en del bra böcker kvar som är olästa, så kan man också se på saken :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men visst så är det!

   Förra gången det här inträffade bytte jag till en genré som jag inte brukar läsa annars - då kom jag loss. Det kanske var du som tipsade mig om det?

   Radera
 2. Jag förstår att du ler! : ) Vilken härlig vänthög du har, där har du förhoppningsvis många härliga ord att ta dig igenom.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra!
   När jag köpte de här böckerna visste jag inte hur snabbt jag skulle kunna sluka dem ... men jag vet att läslusten kommer tillbaka.
   Kram

   Radera
 3. Känner igen mig! Just nu har jag en period då jag tröttnar på allt jag läser.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det märkligt när sånt här inträffar - även om det är övergående ...

   Radera

Kommentera gärna - det gläder mig!