onsdag 16 maj 2012

Mingel, mingel ... igår


Det var Ann Ljungberg som annordnat den här trevliga och givande tillställningen. Den första jag träffade och hälsade på var Sofia Hallberg som debuterar den 22 augusti i år med boken Mina fräknar på Damm förlag. Hon berättade med sådan inlevelse och lätthet hur det gick till när hon beslutade sig för att skriva boken.


Här sitter Hans-Olof Öberg/Kalla Kulor förlag, Elisabeth S och Ann på scenen.
Kvaliteten på bilderna är inget vidare ... ljuset var inte till fördel från där jag satt ... men ... men ...Något lite bättre på Annika Estassy Lovén. Så roligt att få träffas IRL - äntligen!
Här sitter Eva L (http://kusiinvitamin.wordpress.com) och jag. Det var första gången vi sågs - så kul! Tack Annika E. Lovén för bilden

Det här är det näst sista framträdandet: David Luhtman Larsson - Jag är wanted alisas David Larsson, W&W Förlag och den boken fick vi alla som en överraskningsgåva, Gabriella Ekström och stående är Anna Gable.


Det var med fröjd i hjärtat som jag tillsammans med Sandra A, Ewa Åkerlind och Elisabeth S lämnade tillställningen för att ta tunnelbanan västerut ... de droppade av en efter en längs den gröna linjen och jag var den som gick av allra sist.


TACK ANN FÖR ETT MYCKET TREVLIGT MINGEL ... ser fram mot nästa gång ... även om det skulle dröja som du sa.

TACK DAVID FÖR DEN FINA BOKEN  ... har redan börjat att läsa ... spännande och annorlunda.Allt för nu


5 kommentarer:

 1. Det var trevligt att träffas i verkliga livet! Hoppas det ordnas flera sådana här skrivarmingel i framtiden!

  SvaraRadera
 2. Och tack för att jag fick följa med på en virtuell tripp på ert skrivarmingel. Hade gärna varit där IRL men detta får räcka den här gången :)

  Hoppas att du har en riktigt härlig helg!
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Kul att du delade med dig. Jag var ju på väg dit, men det krockade med dottern som skulle stå på scen. Nästa gång.

  SvaraRadera
 4. Jag måste verkligen hänga med på ett sådant där vimmel någon gång, låter supertrevligt.

  SvaraRadera
 5. Första gången jag var på ett skrivarmingel. Det var intressant och givande men här är man lite udda, en handfull män bland alla dessa kvinnor. Jag hoppas att Ann tar initiativ till fler mingel framöver bl.a. om juridiska och ekonomiska problem med skrivandet.

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!