tisdag 9 april 2013

Hur kunde jag glömma?

 
 
Ja, det som jag var/är så ARG på!?
 
För två veckor sedan var jag ute med vovven och vi gick på en gångväg vid Astrakangatan.
 
Vid de tre markerade träden (se bilden, det är ett BOSTADSRÄTTSOMRÅDE) i hörnet Astrakangatan/Liljeörnsgatan kommer det en man emot oss och han bär på en JULGRAN!
 
Jag tänkte förstås: "En julgran så här långt efter jul - vart ska han gå med den? Finns det något ställe att kasta på som inte jag känner till?"
 
Så vovven och jag står stilla och mannen med granen passerar oss. Och vi följer honom med blicken och strax efter tappar jag hakan så att det smäller på den isbelagda asfalten.
 
Mannen placerar julgranen i/vid buskaget som delar av bostadsrättsområdet från hyresrättsområdet -och lämnar den på hyressidan och går raskt därifrån!
 
Min tappade haka blev kvar där på den asfalterade gångvägen och ligger kvar där ännu ...
 
Jag borde ha sagt till den där j*vla mannen:
"Vad ger du för signaler till dina och andras barn - när du lär dem att kasta skit (julgranar) på det område där de människor bor som hyr sina bostäder istället för att som Du - stå i miljonskuld/er till banken?
 Är det FINARE att bo där man har lån på sin bostad än där man betalar hyran med pengar som man själv tar ur sin plånbok varje månad?"
 
JA - jag kommer att fortsätta att vara arg på en dylik människas handlande och jag kommer forstätta att undra varifrån en människa får för sig att ta sig den rätten att kasta skit på andras områden än sitt eget!
 
 
 
 

3 kommentarer:

 1. Fräckheten hos en del människor är ständigt förvånande. Trist!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja - och det lär tyvärr fortsätta. Men jag fokuserar för det mesta på positiva ting/händelser istället.
   Kram

   Radera
 2. Det finns folk till allt. Tur att de flesta ägnar sig åt bra saker.

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!