lördag 9 juli 2011

Stor om ett as ...

... men ändå är den inte så stor som jag trodde vad gäller bagageutrymmet. Kanske inte ens får in det jag ska frakta.
Men tänker kanske någon - då fixar man väl en Van eller dyl. Jag vill ha bästa möjliga komfort i prisklassen som gäller - så då blev det den här.
Jag är glad att det blev någon alls för klantskallen som tog emot min beställning den 14 MARS i år har missat att lägga in den!
Hur glad blev jag då när jag varit så förutseende? Kan inte påstå att jag slog ihop klackarna och samtidigt tjöt av lycka. Lugn sa jag till mig själv och till den som läser, jag lät inte snubben förstå hur upprörd jag var. Tänkte att jag spar det om han inte lyckas få fram en bil i tid. Nu fick han ju det - fast den är stor hade jag tänkt mig en större. En Volvo V70 hade varit bra:-)
Jag har haft körkort i över 40 år och älskar att köra bil. Jag sålde min bil i september 2009. Den var nästan 10 år gammal och därmed blev det ingen sparbössa om jag säger så.
Nu ska jag njuta av friheten att kunna handla och ta de turer jag vill under ett tag framöver.
LYX är det av allra högsta grad och igår höjdes bensinpriset. "Marknaden" måste haft på känn att jag skulle ha bil - annars hade de inte höjt:-)

Allt för nu & Kramar till er


2 kommentarer:

 1. Vad roligt med bilen!! Jag håller med dig om att bil är underbart. Det är så roligt att slå på favoritmusiken och sedan susa iväg, gärna långt. Bil=frihet från inställda alternativt försenade buss- och tågtider :)

  SvaraRadera
 2. Helena Milton: Håller med:-)
  Min favvomusik är med någon som få känner till: Tony Joe White.
  En gång körde jag från Blekinge upp till Dalarna en sommarnatt i ett svep - stannade inte ens för att göra "Nr One" - Tony Joe Whites cd : "CLOSER TO THE TRUTH" gick för runt. Den nästan glödde när jag plockade ur den på garageuppfarten.

  Bil = ett oberoende som uppskattas:-)

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!