söndag 5 augusti 2012

Läsa böcker är ...


... bara så underbart ända tills det tar stopp en vacker dag.

Har plöjt igenom en hel del bra böcker under våren och försommaren. Men sedan blev det helt enkelt inte alls så underbart längre -  gick det bara inte att komma in i en endaste. Då pratar jag om sk säkra kort. Vad hjälper det när läslusten är utbytt mot redigeringslust?

Men nu är redigeringen avklarad ... så ... Inte hjälper det!

Så vad göra?

Vänta!

Hur gör du?


Allt för nu  

4 kommentarer:

 1. Det där händer mig också ibland. Tvinga dig inte på böckerna, det blir inte bra. Vänta tills läslusten kommer tillbaka och böckerna känns spännande igen. Det kommer. Ha tålamod bara.

  Stor kram

  SvaraRadera
 2. Jag tappar aldrig läslusten helt. Däremot kan jag bli trött på vissa böcker (eller typer av böcker). Då går jag till biblioteket och frossar i hyllorna. Då hittar jag alltid någon bok jag vill läsa (allt för ofta alldeleles för många... ;-) )

  SvaraRadera
 3. Nina: Tänk vad det hjälpte att skriva det här på bloggen - igår köpte jag en helt annan typ av bok - idag har jag läst över hundra sidor!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Eva Holmquist: Förstår hur du menar nu - för jag köpte en ny typ av bok igår och nu har läslusten återvänt ... Great! Över hundra sidor på en dag - det är bra!

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!