fredag 2 mars 2012

Mina rara rikedomar ...

... har varit så söta idag må ni tro.
Här överst på bilden är det jag som är själva upphovet till de sköna raringarna som jag nu har i mitt liv. Jag är drygt 6 år på bilden och har där alla tänder intakta.
Här är en av mina rikedomar - min älskade dotter som här på bilden är precis fyllda 7 och det är alltså det allra första skolkortet. I år blir hon 37!
Och idag landade ett brev från henne i brevlådan med en artikel om vad bokförlagen egentligen söker. Så omtänksamt - så rart gjort!
Här är en till rikedom - min älskade son och han hade som bilden visar precis också börjat i skolan och var 7 år då. Han blir 40 i år!
Idag knackade han på fönstret med sitt yngsta barn på sina axlar för att säga några uppmuntrande ord - jag har varit magsjuk den här veckan - men ändå stod han där på behörigt avstånd och förhörde sig hur det var. Så go!
Här är en till rikedom - min dotterdotter som är 3 1/2 år nu - våran allas älskade rödtott - som överlevde sin alldeles för tidiga födsel. Hon föddes i vecka 27 - men det finns ingenting som tyder på att hon är prematurbarn - tvärtom - idag när vi pratade i telefonen hade hon sinnesnärvaro nog att säga till mig: "Jag vill inte prata längre." Hon skulle sjunga nationalsången istället med sin pappa, Jo, jo!
Så jag uppskattar det livet bjuder på - om du bra visste!
Allt för nu

6 kommentarer:

 1. Ens barn är det absolut finaste som finns, oavsett hur stora de hunnit bli!

  Både dina barn och så barnbarnet ditt, är så lika dig!:-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Tråkigt att du är sjuk. Krya på dig vännen! Jättekul att se fotona och hur generna går igen i er alla! Måste kännas underbart!
  Många krya-på-dig-kramar från Kim

  SvaraRadera
 3. Helena: Håller med till fullo.

  Ja - det är nog särskilt tydligt i den där oförställda åldern.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Kim: Tack så mycket jag är bättre nu (nog mycket värre med dig är jag rädd - krya på dig allt du bara kan).

  Jag håller med att det är underbart!

  Kramar till dig

  SvaraRadera
 5. Åh, vilka rikedomar du har! Var rädd om dem och njut av det ni har tillsammans varenda dag, för man vet aldrig vad livet har på lut...

  Tack för att du tittar in hos mig och skriver fint i min stora sorg - det värmer mitt hjärta mycket! Varm kram!

  SvaraRadera
 6. Joanna: Jag är rädd om dem - varje dag är en gåva ... jag vet det.

  Klart att det inte är svårt att vara empatisk med människor som genomgår en stor och svår sorg - jag vet ju hur det känns.

  Stor styrkekram

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!