måndag 2 april 2012

Här har jag inte varit ...

... idag men det skulle jag ha velat vara. Så där ute i friska luften, se himlen mellan trädkronorna och titta ut över vidderna. Snart, mycket snart ser man inte himmelen genom grönskan som kommer att sprida sig som ett tak där uppe bland grenarna - men ... tills dess ...


... håller jag i telefonluren - som idag när jag i egenskap av "dödsbo" vaknade av att telefonen ringde. Fick göra en bock i blocket - en till sak avklarad. Yeh!

Nästa samtal var det jag själv som knappade in siffrorna på - till det bostadsbolag där mammas lägenhet finns. Under helgen där borta visade det sig vara på god väg att bli en vattenläcka eftersom "allt det där som sitter under diskhon och slasken var helt loss, bara borta, låg på skåpsgolvet och vattnet bara rann ut i skåpet och på golvet" - om man inte har annat för sig som att röja upp i den där lägenheten så kan man ju kolla på vatten som stiger.

Sedan ringde jag - telefonbolaget, elbolaget, de som vill att man ska betala tv-licens mm - för att säga upp alla abonnemang ... mycket ringa blir det ...

Men träden i allén står förhoppningsvis kvar tills jag (om trehundra år - kanske?) har möjlighet och tid att se på när det gröna sträcker sig upp mot den blå höjden där ovan ... Ser fram mot det!

Allt för nu

6 kommentarer:

 1. Det är mycket att ta reda på, förstår jag. Hoppas du hinner skriva lite emellanåt också.

  SvaraRadera
 2. Åsa: Mycket är ingen underdrift precis.

  Försöker redigera på de allmänna kommunikationerna - har med mig en liten papperslunta. Har tyvärr ingen bil längre o inte lyckats att låna någon heller.

  Det tar enormt med tid att vänta in bussar och pendeltåg - missar jag en avgång får jag stå i Spånga en hel halvtimme.
  Så allt som allt tillbringar jag 3 timmar per gång med att åka + vänta - bara det tar en hel del energi.

  Kort sagt som blev långt - ja, det är mycket nu:)

  SvaraRadera
 3. Jag förstår om det känns som om du trampar omkring i ett träsk just nu, men jag är säker på att det går snabbare att ta sig igenom än du tror. Snart får du njuta av grönska och värme du också. Jag ser fram emot att se dig på andra sidan träsket.

  Många styrkekramar!

  SvaraRadera
 4. Anneli: Hoppas du har rätt:)

  Jag lämnade en smsrapport till min dotter igår och hon tyckte att jag gjort väldigt mycket - bra när man kan se det lite från sidan.

  Ja, där vill jag vara - på den andra sidan. Har nog aldrig sett fram mot månaden maj så mycket som det här året ... borde ha lättat då.

  Tack för styrkekramar:)

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Alla dessa jobbiga samtal; att ringa och avsluta abonnemang och sådant. Det tar på krafterna. Men på något sätt är det ändå skönt att ha något att göra så man inte behöver tänka så mycket på varför man gör det. Om du förstår vad jag menar...

  Många varma kramar

  SvaraRadera
 6. Nina: Precis du har så rätt - om det ändå räckte med ETT samtal till varje, men så lätt går det inte till i verkligheten. När Sverige firar påsk går allt i stå ...

  Jag förstår vad du menar - jag vet hur du haft det<3

  Varm kram

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!