lördag 19 november 2011

Kunde ju ha skrivit ...

... om jag vetat om i förväg att lilla valpPrincess skulle sova hur länge som helst nu på eftermiddagen.

Det är inte ofta jag kan slutföra något jag börjat på sedan jag blev med valp igen (faktiskt 4:e ggn jag gör det här!)

Jag har i allmänhet svårt att komma igång med skrivandet - men när jag väl börjat vill jag inget hellre än att fortsätta. Helst tills jag stupar i säng.

Vad beträffar att ha valp är jag ingen utpräglad valpdiggare - missförstå mig rätt nu, jag ÄLSKAR mina valpar - men jag ser alltid fram emot när de blir vuxna (läs rumsrena & intränade med vissa kommandon, som sitt, ligg, stanna kvar och HIT)

Att samarbeta med en hund och lära mig just den individens sätt att fungera är det största och viktigaste för mig. Så att vi sedan kan bli de bästa av vänner i vår vardag.

Den här lilla sessan hon blir lätt överspelt och flippar ut ordentligt när hon blir trött. Hon behöver hjälp att varva ner. Just nu håller jag på att lära mig vilket sätt som är det bästa för oss båda.

Men för att återgå till skrivandet så är det en process och det är inte alltid som tangenterna behöver tryckas ner. Mycket håller på inne i huvudet och i det undermedvetna och jag njuter av den perioden av skrivandet. Kanske mer än jag tidigare förstått.

Allt för nu & Kramar till er - ha nu en skön lördagskväll:-)


6 kommentarer:

 1. pötis som sover <3 jag tycker det låter hur mysigt som helst med en valp, men inser att det måste vara en hel massa jobb med.

  SvaraRadera
 2. Å, så söööt! Man vill bara pussa på den där skära lilla magen... Det är verkligen nåt speciellt med att ha hund. Min är min bästa kompis som följer mig överallt och slickar bort mina tårar när jag är ledsen:).
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt att lära känna en ny liten varelse på det viset :)

  Jag håller med om att mycket av skrivprocessen pågår i det tysta, inne i huvudet, utan ett enda nedslag på tangentbordet. Det är en trevlig och viktig tid det också :)
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Katarina: Jo, det är som med små bebisar:-)

  SvaraRadera
 5. Maria: Hon är så härlig för hon kastar sig ner på rygg när man ska klappa henne - det är populärt när vi träffar folk:-)
  Hundar är de bästa tänkbara tårslickare som finns - skönt att du har en sådan du med<3
  Kram, kram

  SvaraRadera
 6. Anneli: Ja, det är som en resa där nya mål upptäcks hela tiden:-)

  Härligt när man kan säga till andra när de frågar: "Men du skriver ju inget?!"
  "Jodå jag är fullt upptagen, planerar just nu mitt i intrigen ..."

  Kramar

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!