måndag 7 november 2011

Måste man så måste man ...

... inte för att jag vill alltså. Men städat vill jag ha så jag har inget val. Ser fram mot när det är klart. Yes!

Konstigt nog så har inte damm och allt annat försvunnit av sig själv under tiden mitt manus blev klart. Inte det som ska till Miljöstugan heller - det bara ligger här. Märkligt?!

Det blir en pingpongeffekt när jag ändå håller på - igår röjde jag i ett överskåp - där fanns det sånt som jag inte ens visste om att jag hade. Intressant - kändes som julafton.

Ordning och reda - njä-ä - men bättre än det har varit ska det bli:-)

Allt för nu & Kramar till er


6 kommentarer:

 1. Oj, så duktig du är. Jag får lite dåligt samvete när jag läser om hur du städar. Här hemma borde det också bli en rejäl omgång!

  SvaraRadera
 2. Det ska ju göras det också, i alla fall då och då :) Det kommer ju efter en del när man lever i sitt skrivrus :)

  SvaraRadera
 3. Monika Häägg: Ha inte ont i samvetet, rätt vad det är kommer det ett ryck när man inte står ut mer. Jag missade dig på Historiska var fast bakom dammsugaren-:)

  SvaraRadera
 4. Anneli: Ja det finns inte en tanke på att städa när man är i skrivbubblan-:)
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Det är ju faktiskt kul att börja städa i garderober och hyllor och sådant. Då hittar man massor med spännande saker som man glömt bort, och saker man undrat var i all sin dar man lade dem. Man borde göra sådana röjningar lite oftare. :)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej Ebba
  Du har en alldeles speciell sak att hämta på min blogg: http://kim-m-kimselius.blogspot.com/2011/11/en-karleksfull-bloggutmarkelse.html
  Kram Kim

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!