lördag 10 december 2011

SKRIVARADVENTSKALENDERN Ann Ljungbergs


Författarcoachen Ann Ljungberg har betytt otroligt mycket för mitt självförtroende när jag började skriva mitt andra manus. Jag har gått, inte riktigt klar än - en distanskurs i att Skriva Roman.
Anns kommentarer i min text har varit som glimrande guld som lyft mig upp, upp ... Ett antal gånger har hon b la sagt att: "Det här blir en bok" - vilket återstår att se, manuset ligger hos ett förlag nu.
Nu har Ann Ljungberg en ADVENTSKALENDER (http://skrivaradventskalendern.kajabi.com)
idag är det lucka 10 som har öppnats av mig och där kan jag vara med och tävla om underbara priser.
Dagens pris, efter att jag skrivit här i min blogg om mitt skrivande - är att få möjligheten att vinna en sprillans ny BLOGGKURS.
Precis en sådan skulle jag behöva eftersom jag ibland får väldigt få kommentarer - eller inga alls. Det gör mig osäker om jag överhuvudtaget ska fortsätta blogga här?
Jag bloggar inte bara om mitt skrivande utan om vad som händer i livets flöde ... kanske bättre med en renodlad skrivarblogg - vad vet jag?
Vad tycker ni andra?
Allt för nu & Kramar till er

11 kommentarer:

 1. Klart du skall fortsätta att skriva blogg. Du skriver så fint och personligt. Det är alltid trevligt att komma hit och läsa dina ord!

  SvaraRadera
 2. Klart du skall fortsätta att skriva blogg. Du skriver så fint och personligt. Det är alltid trevligt att komma hit och läsa dina ord!

  SvaraRadera
 3. Monika Häägg: Rara, gulliga du - tack för dina ord som värmer så bra:-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det är självklart att du ska fortsätta skriva. Blandat om skrivande och annat är bäst tycker jag, då får man ju lära känna dig lite mer för varje inlägg. Jag behöver ha dig här. Dina tankar, inlägg och kommentarer betyder otroligt mycket för mig.
  Många kramar!

  SvaraRadera
 5. Jag håller med Monica och Anneli: klart du ska fortsätta. Jag har i och för sig känt likadant flera gånger.

  SvaraRadera
 6. Jag vill bara kommentera hunden. Herrejösses så söt.
  Vad är det för ras?

  SvaraRadera
 7. Anneli: Goaste Annelifina - tack för att du specifiserar dina ord om bloggen och mig:-)
  Snart har jag ett års jubileum här!

  Stora kramar

  SvaraRadera
 8. Katarina: Vad gullig du är som hakar på - tack:-)

  Ja, ibland känns det som om man är ute och fladdrar i kylan - men kanske att det bara att tillfället är fel valt med vissa inlägg?

  SvaraRadera
 9. Åsa: Det går så bra så - att kommentera det man vill och känner för:-)

  Princess är en Chines Crested Powder Puff. Man brukar säga "Kinesisk nakenhund med päls" eller om man känner till rasen = bara "Puff".
  Pälsen är verkligen som en pudervippa, otroligt silkeslen. Behöver kamma igenom den varje dag och badas 1 ggn/vecka. Men hon fäller inte!!!
  Hon blir förstås dubbelt så stor sedan - på bilden är hon bara 9 veckor. Nu är hon 12. Vissa dagar är hon billig o till salu eftersom hon bara vill bitas med sina nålvassa tänder som det kliar i hela tiden.
  Oj - det blev en lång story:-) Bara att hålla tillgodo.

  SvaraRadera
 10. Hejsan Ebba! Skriv på - det är jätteviktigt. Men jag förstår vad du menar med att ingen verkar - verkar - läsa och bry sig om vad man lägger upp. Tyvärr gör jag ofta så att jag läser lite här och där, njuter och går vidare. Utan att skriva något för ofta faktiskt krånglar det till sig och jag sitter och ilsknar till på tekniken .. och om det ofta blir så så väljer jag att dansa mig igenom texterna utan att ta ansvar... Så om det finns fler sådana som jag så förstår jag varför kommentarerna uteblir. Men jag är på bättring nu, eller hur;-) Lycka till med blogg och skrivande i övrigt!!
  PS! och förlåt får jag väl säga från mig och mina tekniktrötta medsystrar att du inte kan se hur vi uppskattar dina ansträngningar och goda personlighet!

  SvaraRadera
 11. Systerysteroch7mamma: Som jag uppskattar att du lämnade ett avtryck här - TACK:-)Det var verkligen rart gjort.

  Kul att någon som jag inte känner till hör av sig så här:-)

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!