tisdag 20 december 2011

Har fått post ...

... igen av Maria Engelwinge (http://engelwinge.blogspot.com) - den här gången kom det ett vackert julkort. Så här fint var kortet på framsidan/utsidan.
Och så här stiligt var det på insidorna. Tack käraste Maria för din överflödande omtanke och för all tid du lagt ner för att pyssla fram det här vackra kortet till mig. Tänkte på din stackars tunga som slickat iväg alla de andra kuverten också - inte bara mitt. Puss´pårej:-):-)
Även idag blir det ännu ett nostalgifoto bara för att det verkligen blev en så rolig reaktion från min svärdotter som sedemera är mamma till mina sonbarn (säger man så?? sonbarn känns konstigt - nåja så är det iallafall).
Den lilla i famnen på mamma är jag och min storebror är inte sig lik på den här bilden - men lydig verkade han vara som höll i sig. I bakgrunden syns tunnelbanestationen i Hökarängen som alltså var den enda slutstationen på den tiden - det gick inte tunnelbana på någon annan linje än på den och den gick in till Skanstull.
Till saken:
Jag frågade svärdottern: "Har du kollat på min blogg?"
Svaret kom nästan innan jag hunnit fråga klart. "Ja - du menar fotot på LEAH? Nej vad säger jag på dig!"
Allt för nu & Kramar till er

2 kommentarer:

 1. Jag fick också ett kort idag, hon är så duktig Maria.
  Ännu ett fint foto av dig, fyllt av minnen, härligt!
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Anneli: Roligt att du oxå har fått dela Marias omtanke:-)

  Konstigt nog så har de gamla fotona blivit extra intressanta nu efter att jag börjat skriva - tittar på dem med "andra ögon" än tidigare.

  Kramar

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!