lördag 31 december 2011

Ettårsjubileum & Gott nytt 2012

Idag är det 1-årsjubileum här på bloggen och jag har haft drygt 11.057 besökare såg jag när jag tittade efter. Det blir i snitt 900 i månaden! Hoppetihoppla:-)
Jag önskar Er alla ett riktigt, riktigt - ur hjärtegrunden kommet GOTT NYTT 2012!!!
Tjoho vad jag ser fram mot det nya året som startar i natt!

2011 har på många olika sätt varit ett fantastiskt år. Jag har upplevt en del som jag aldrig tidigare gjort - jag har mött Er alla här på bloggen och ett klick bort har ni funnits i både glädje och sorg.

Om ni bara visste vad det har värmt mig inombords - jag har faktiskt inga ord så skrivare jag är som kan ge en rättvis bild av hur ni bemött mig och den glädje som ni sprider när ni gör era kommentarer. Jag vill här använda kärlekens färg för att säga ett rungande: TACK!

Det har varit många både små och stora händelser som förgyllt mitt 2011. En stor sak var att få vara med om SKRIVARSAFARIN på Fridhems FSH.

Jag kan inte avsluta här utan att nämna den stora sorg som drabbade vårt grannland i juli månad, inte heller kan jag låta bli att skänka min privata sorg över mina käraste A och Razz en lång och begrundande tanke.

TA VÄL HAND OM ER, LIVET ÄR SKÖRT - JAG VILL HURRA FÖR DET NYA ÅRET OCH FORTSÄTTA GLÄDJAS MED ER OCH ERA FRAMGÅNGAR. Må 2012 bli vårt bästa år!

Allt för nu & STORA Kramar till er


4 kommentarer:

 1. I elfte timmen (november) trillade jag in och jag är glad att jag hittat dig. Läser ofta, kommenterar ibland.
  Ett riktigt gott slut och ett ännu bättre nytt, önskar jag dig!
  :)

  SvaraRadera
 2. Ja, absolut, må det bli vårt bästa år - någonsin! Kram :-)

  SvaraRadera
 3. Mångmamma: Vad roligt att du brukar vara här och läsa - det visste jag inte - jo, att du kommenterat någon gång det visste jag ju - men inte att du är här oftare än så. Glädjande!

  Önskar dig ett riktigt gott nytt år:-)

  SvaraRadera
 4. Helena: Precis - då håller vi med!
  Kram

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!