söndag 24 april 2011

Lite från ovan ...... kan det se ut så här där jag bor. Det är i ytterkanten av H-by Gård och det är i låghuset till vänster i bilden, men det är nästan dolt bakom träd och grönska. Längst bort i högra delen ser man två smala skorstenar - de ligger precis vid Mälaren och där bor min son med familj.


Den undre bilden har jag tagit från min lilla balkong och visar en del av den grönskande gården. Allra längst bort har hyresgästerna en liten koloniodling. Det finns oxå en stor härlig grill som vi kan förfroga fritt över - först till kvarn gäller där.

Min hyresvärd månar om oss och sköter om både inre och yttre miljö på bästa tänkbara sätt - jag känner mig privilegerad.
Jag tittade på måååånga lägenheter innan det blev just den här.

Men att jag skulle bo i en Stockholmsförort igen var för fem år sedan en utopi - men livet ändrar sig tvärt ibland - då är det bara att hänga med och göra det bästa av det hela. Det tog några svängar innan jag fick ett boende som jag ville ha och som fungerar på bästa sätt utifrån de premisser som nu gäller. Jag är så glad över det:-)

Livet är föränderligt och inte alls statiskt.

Allt för nu & Kramar till er

4 kommentarer:

 1. Ja. livet förändras ständigt och ibland blir det väldigt tvära kast. Det som nyss var helt omöjligt kan i nästa stund betyda ett absolut måste.
  Det ser trevligt ut i ditt bostadsområde!
  Fortsatt god påskhelg!

  SvaraRadera
 2. Det är bra att kunna anpassa sig och hänga med när det händer saker i livet.
  Ha en fortsatt härlig påsk!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Monika Häägg: Din reflextion stämmer med det jag tycker:-) Ja det är ett mysigt område jag bor i. Detsamma till dig - med påskhelgen.-)

  SvaraRadera
 4. Anneli: Tack detsamma till dig:-)
  Jag har hört från "sakkunniga" människor att det är som en gåva jag har - att gå vidare fastän att det händer saker som jag inte kan styra över. Det får jag lov att vara tacksam över - och det är jag:-) Väldigt mycket till o med:-)
  Kram

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!