måndag 25 april 2011

Slutet på historien ...... skrev jag i morse före frukosten. Tog en slät kopp grönt Mangote bara och hamnade i slutet fastän jag inte alls hade tänkt mig det. Men när de där orden pockade på så var det bara att finna sig.


Tidigare har jag haft slutet i huvudet - ha,ha - inte slut i huvudet alltså, fast det kan man ju tro ibland:-)

Det har inte känts som om det hastade på att få ner det i dokumentet "Uppför marmortrappan" - men nu blev det alltså så ändå. Är nöjd nu med att det finns nedtecknat.


Nu är det ju inte slut på historien bara för det - nej, har en hel del kvar att skriva. Men nu är det ingen konst att hålla mig på motorvägen med målet att verkligen komma "Uppför marmortrappan" till sist.


Efter frukosten tog vi en underbar promenad jag och vovven. Han betade färskt gräs och jag fotade blåsippor & vitsippor, han kammades och fick gå fot sedan. Tänk då blir han så lycklig när han får jobba lite. Då flipprar han ur efteråt och hoppar upp på bröstet på mig med omväxlande danssteg i luften och på marken. Gosigare "Långnosprins" finns inte i hela universum<3


Nähä - det här duger inte - måste skriva på mitten oxå:-)


Allt för nu & Kramar till er

6 kommentarer:

 1. det har varit lite tyst ett tag så denna information är välkommen.

  SvaraRadera
 2. Visst är det en härlig känsla när slutet är klart, även om själva berättelsen inte är färdigskriven. Bokstäverna tumlar ut lite lättare efter att slutet kommit ut, eller hur?
  Ha det så bra en sådan här underbar dag!
  Kram Kim

  SvaraRadera
 3. Ibben: Du är gullig du:-) Har ju hållit på med det första manuset - igen - men nu så håller jag på med "vårt" manus:-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Kim: Så sant - det förra manusets slut var klart två år innan jag skickade in det till förlag:-)
  Jo - suget blir lite större nu.
  Tack - ha det så bra själv:-)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Grattis! För varje del av berättelsen som man lyckas få så bra som man kan önska, får man vara nöjd. Min tredje roman har jag skrivit början och slutet på. Resten ska jag skriva när jag är färdig med min andra roman, som jag håller på med nu.
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Anneli: Ja, som du säger då kan man vara nöjd:-)
  Du har så många järn i elden - det tycker jag är härligt.
  Kram

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!