söndag 26 juni 2011

Bloggens nya utseende ...


... är en nygammal variant. När Blogger hade härdsmälta för ett tag sedan så försvann min bloggs nya design. Men nu har jag gjort ett till försök:-)
Bakgrunden är ett foto på en maskros som jag själv har tagit. Bilden blev en anings misslyckad i skärpan, men den kan ju få göra lite nytta trots det tänkte jag. Den ingick i ett litet experiment som jag gjorde med olika bakgrunder och i varierande ljus härom året.
Jag kan byta färg på bloggen genom att sätta in någon av de andra misslyckade fotona som bakgrund om jag vill längre fram.
Jo - jag har en maskros med grön bakgrund också - men tänkte att jag skulle vara lite mer dramatisk nu med det rosaröda:-) Jag har flera färger: orange, turkos, blå och lila ...
Är det här nya utseendet bättre än det förra - gröna? Antar att det var mer harmoni med det gröna - men förändringens vindar gäller nu. Och den gröna var en standardmall.
Jag kan ingenting om sånt här egentligen - jag bara provar och sedan blir det något - som nu med ett eget foto. Kul!
Allt för nu & Kramar till er

6 kommentarer:

 1. Jag tycker att det är jättefint! Omväxling förnöjer :)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Anneli: Så glad jag blir:-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag gillar det här utseendet mycket bättre än det andra. Det är inte bara bakgrunden som är bättre. Det är mer lättläst med den vita textbakgrunden och den svarta texten.
  Jag vet inte om jag tycker att grönt är så harmoniskt. Det är väl inte mörkrosa heller iofs;) men det funkar absolut bättre. Blått är den färg som jag själv upplever som mest lugnande. För länge sedan hade jag ett sovrum med djupblå väggar. Som att sova i en himmel:).
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Nu sitter jag på en dator med gamla program, så tydligen kan jag inte alltid se bloggars korrekta utseende, men jag ser mörkrosa och maskros och din skrivarlya. :)

  SvaraRadera
 5. Maria E: Vad bra:-)
  Den mörkrosa färgen är inte alls tänkt att vara harmonisk - tänkte mer på det dramatiska:-)

  Min syster (1/2) har ett mörkblått sovrum. När jag sov där sov jag som en stock:-)

  PS Jag har skickat ett mail till dig i slutet på förra veckan - ska jag skicka det i repris?? DS

  Kram

  SvaraRadera
 6. Hanna: Kul att du gillar den:-)Blir glad då!

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!