torsdag 18 augusti 2011

Borde, borde ... gjort ...

... istället för att skriva på mitt manus, läsa kursbrev, skriva övningar från samma kursbrev, göra inlägg på bloggen, läsa och kommentera på andras bloggar ... men nu har jag tagit bort ett borde.

Det blev till sist för tungt att hålla emot. Energin minimerades varje gång jag kom ut i köket. Inte nog med att jag själv tyckte att det vore trevligt att se hålen i slasken och i diskbaljan någon enstaka gång - min sonson passerade förbi diskberget härom dagen, sa: "Oj vad många saker (smutsig disk) du har farmor." Vi hamnade på en pizzeria efter det så att han slapp se det jag själv inte stod ut med längre.

Men nu ni - har jag diskat både för hand och i bänkdiskmaskinen 2 ggr. Bara att be den rena disken flyga in i skåpen igen ... ska gå ut och säga till den ...

Jag avskyr alla borde - vill helst inte ha några alls ... tänk att det bara är jag i hela världen som känner så!

Allt för nu & Kramar till er


2 kommentarer:

  1. Alla borden är ett otyg. De förstör en massa roliga saker :) Däremot är det skönt när det är gjort. Grattis till väl utfört arbete. Hoppas att disken tog sig dit den skulle :)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Anneli: Tack för grattiset - nu är även alla tidningar o annat skräp förflyttat till den sk "Miljöstugan" och campingstolen, kylväskor mm är placerat nere i källarförrådet. En viss ommöblering är oxå utförd i hallen. Det är ljus tända överallt och jag njuuuuter stort - vad det är härligt:-)
    Kram

    SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!