torsdag 17 februari 2011

J*klar jag skriver ...


Ja - j*klar alltså - jag skriver på min bok 'Linden' igen:-)
Tjobackabom bara så lossande det ...
//Kramar om

6 kommentarer:

 1. Underbart! Skriv på! Såg förresten säsongfinalen först igår och jag blev imponerad över att någon kan gå ned över 50 % av sin vikt! Wow! Men så har de också kämpat för det. Ser du fortfarande på BL? Kram Kim

  SvaraRadera
 2. Hej! Du har säkert skrivit om det förut, men får jag ändå fråga vad det är för typ av böcker du skriver? Inom vilken genre?

  SvaraRadera
 3. Kim: Ja, jag ska:-) Men vad härligt då får jag äntligen nämna Michels namn. Det trodde man ju inte med tanke på hur dåligt han mådde o mormodern som dog mm. Vilken kille:-) /Kram

  Annika, Bokplantan: Skönlitterärt kan man nog säga. Bok 1 brukar jag benämna som att det är 'relationstyp med thrillertwist' men inte som en deckare. Bok 2 - tja det undrar jag oxå vad det ska bli för genre? Tänk jag har inte ens reflekterat över det ännu - jag bara skriver jag. Borde ta mig en funderare på det. Tack för att du frågade så jag kan vakna till:-)

  SvaraRadera
 4. Okej, tack! Relationstyp med thrillertwist, det låter som en bok som jag skulle gilla att läsa! Härmed är denna genre uppfunnen av dig. :-)

  SvaraRadera
 5. Annika, Bokplantan: Tack - nu fick jag skratta för att du ser mig som en uppfinnare - kul:-)

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!