söndag 28 augusti 2011

Färg & Form ...


... är något jag verkligen gillar. Antar att det inte är någon som har läst eller flyktigt kollat på min blogg - som har missat det?
Även om mina möbler nu för tiden är vita - utom sängen som är en svart "järnsäng" - så tycker jag om färgaccenter.
Under soffbordet ligger det en ärtgrön ryamatta och som alla kan se i högerspalten på bloggen så är gardinerna på vit botten med gröna lavendelblad med dito lila blommor.
Duken på bordet där jag sitter och skriver är Provencegul med lila lavendelknippen.
Jag blir själv glad när jag kommer in på min blogg - andra kanske blir irriterade? Ja - vad vet jag egentligen? När jag fixade bloggen ifrån början försökte jag behärska mig färgmässigt och valde en ganska (för att vara jag) diskret bakgrund. Det finns väl en del som minns det gröna inslaget med det blå?
Men sedan gjorde jag om den och den blev rosaröd eller vad man ska kalla den. Något åt det hållet iallafall.
Från början hade jag grön text bara - tänkte det skulle se harmonsikt ut.
Men sedan började Blogger strula - jag gör "så fina" mellanrum mellan styckena jag skriver - men inte f*n funkar det utom ibland.
Så då började jag skriva inläggen med olika färger så att det ändå skulle bli en viss variation i texten.
Men det är inte bara därför jag skriver med olika färger - det är för att jag själv har SVÅRT för att läsa stora sjok av textmassor på andras bloggar. Blir trött i ögonen och kan inte koncentrera mig.
Så här ser det ut i mina ögon då: kaksknsjneosmnffnssf,fdsnfsdnf,dfkfjietjtogpsfetoggnjsabfesfnkfjenfsenfefsdjgnvsdnfkhseifjkesfjjsfeefj
fdsjjjjjjjjjjjjjjjjjjjnehitfkemdngkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenfgkedfnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkennnnn
ksdkilrpertyiyyrekgnnnnslkdddgnhriueyhjöerpoykprnfkbajksefhriwekfjbjewfjwfkwrkewrkekrfke
fbbbjekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkwlkeiwtonrf vjsbdjdfbjksaknknksnkcnsknknrjylrkfhbkspdnjwfan
kdddsfjzdsyrgfyevvhfgbksjdfvnldsvflsmdöfmöskmdksgldslgmldsgmldsmlgmdslmglmsdl osv ... lssfjsfbieeekjb fffffffffffffffffffjjjjjks vmjjnf skdddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
kskhrebfgujgbkkkkkkkkndskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkssgnvkdsngnkdsngnkdsngng osv...
skdjghyewtbb muyvjrdbykjgbvklsdjbvjsb djv jkdshgklnsdknvkdzn lfnksn vksn kvn zkx vliididilll osv ... ååhhh så trööött jag blev.
PS
Bilden är en "teckning" jag gjort i akvarell (det är originalbilden som sitter på väggen bakom stolen på bilden i högerspalten) - MEN med hjälp av en fototävling jag var med i gjorde jag om den i datorn, så den är ganska så olik originalet. Kul tyckte jag. Dessutom är jag förtjust i fjärilar. DS
Allt för nu & Färglada Kramar till er

4 kommentarer:

 1. Man blir glad av färg. Jag vill också oftast ha färg, både på mina kläder och i mitt hem. Hemma funkar det ganska bra men oftast klär jag mig i....svart!! fast jag älskar färg.
  En härlig akvarell. Lite vedic art över den.

  SvaraRadera
 2. Färger är verkligen inspirerande och jag känner mig alltid välkommen när jag kommer hit till din blogg! Tycker om den rosaröda bakgrunden!:)

  SvaraRadera
 3. AnnJo: Tänk att det är så - jag har oxå många kläder som är svarta. Jag brukar försöka ha något färgglatt till så att det inte blir helsvart. Ibland bara en kul väska kanske:-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Monika Häägg: Så glad jag blir när du säger så:-)
  Kanske att jag provar med någon annan färg på bakgrunden framöver men med samma maskros. Men jag kan ju återgå till den rosaröda om jag vill senare ...

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!