onsdag 9 mars 2011

Ändan ur vagnen - näe


Näe - ingen ända ur vagnen fick jag för att sätta ut en annons för att sälja världens fiffigaste bord. MEN jag är så glad för att jag har ändan kvar i vagnen - för en av mina fd klasskompisar från Skrivarlinjen/Folkhögskolan gjorde en förfrågan på Facebook igår: Om det var någon som hade ett bord som någon ville bli av med. Den där någon det var jag det:-)
För en stund sedan var hon här och hämtade det - vi bor inte så långt ifrån varandra - en t-banestation bara.
Det sägs att det är lyckligare att ge än att få - det får jag hålla med om idag. Skulle inte känt sådan tillfredställelse som jag nu gör om jag sålt bordet:-)
Skrev ju att bordet är fiffigt - när det är hopfällt är det 90 x 63 och när man ska fälla ut det, vrider man på skivan och fäller isär den så blir det hela 126 x 90. Smidigt:-) Det har gått ur produktion så det går bara att köpa begagnat numera. Om jag skulle vara i behov av ett sådant bord igen skulle jag söka på nätet för att hitta det - finns inget bättre.
Nu ska jag äta en god köttfärssås som jag gjorde igår. Tänk att jag är löjligt förtjust i spagetti med sån där sås till och riven pecoriniost på toppen. I såsen har jag förutom färs, vitlök och lök, bitar av färsk fänkål och riven morot och thaisweetchilisås. Mums!
//Kramar om

2 kommentarer:

  1. Tur med bordet! Har du sett att BL är 60 minuter denna och nästa vecka, eller har du slutat?
    kram Kim

    SvaraRadera
  2. Kim: Ja det är underbart att få ge bort gåvor:-)
    Tittar inte kontinuerligt på BL - tappade sugen eftersom det blir så utdraget - kollar du? Kram

    SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!