måndag 21 mars 2011

So Far So Good


Det hjälper att ändra kosten och äta D-vitaminkapslar. Tjohooo vad jag är glad:-) Idag fick jag svar på förra veckans prover och jag har nu ett 'godkänt' värde. Jag fick oxå svar på röntgen av högerhandens fingrar = ingen atros! Två glada besked på ett bräde. So Far So Good alltså:-) Hjärtklappningen har minskat men sköldkörtelproverna är fortfarande för höga. Ska dra ner på medicineringen ännu mer och ta nya prover om två månader. Jag kommer att få behålla mitt blod inne i kroppen i hela 60 dagar till - då blev jag lycklig över det eftersom jag sprungit på det där labbet så många gånger så jag vet nu vem som sticker bäst av dem som arbetar där. Vi brukar till o med ha små samtal efteråt - de är så rara ... Idag var jag hos min gulliga Dr Armstrong - han rullar alltid fram sin stol mot den jag sitter på och böjer ner ryggen (han är lång) och vänder upp huvudet så att vi ska vara på samma nivå när vi pratar. Så fokuserar han sig helt på mig hela tiden. Vilken fantastisk läkare han är:-)

Imorgon ska jag till Dr Sjöö och senare på eftermiddagen till Dr Edlund - det är ju så när man måste gå till specialister - de delar upp kroppen o knoppen mellan sig och jag får bära med mig alla delarna och visa upp dem för var och en:-)

Således ett läkarbesök idag och två imorgon. Jag är så priviligerad som blir föremål för den svenska vårdens uppmärksamhet:-)


På bilden är det D-vitaminet jag tagit - köpt på hälsokost och kostade 169:- och burken är inte ens slut än - den innehåller 90 st kapslar. Men nu har jag som sagt ingen brist längre ...


//Kramar om

7 kommentarer:

 1. Va skönt att det fungerar med kostomläggning och D-vitaminet och hoppas att läkarna är snälla mot dig i morgon :)

  SvaraRadera
 2. Perny: Ja ibland får man vara glad:-) Jag ska hälsa från dig om de inte är snälla:-)

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att du mår bättre! När hinner du skriva? Du har ju fullt upp med alla läkarbesöken och provtagningar, kanske kan det bli en bok av det?
  Kram Kim

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att se att du mår bättre! Hoppas det håller i sig och att läkarna är snälla mot dig. :)

  SvaraRadera
 5. Kim: Tackar för det - det är på tiden:-) Ja, det tar mycket tid o energi. Just nu redigerar jag, sida upp o sida ner men är väldigt trött, så sedan får jag gå tillbaka och redigera det jag just redigerat:-) Men det går sakta framåt o är roligt:-) Kram

  Nina: Tack o bock:-) Jag hälsar läkarna från dig o Perny om de inte är snälla mot mig:-)

  SvaraRadera
 6. Vad härligt att du har fått läkare som lyssnar, det verkar inte helt självklar numera. Jag håller verkligen alla tummar för att du ska få fortsätta att må bra.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Anneli: Ja, jag kan knappt fatta att det är sant. Min misstro var stor eftersom jag blev tvungen att byta efter att ha varit HELNÖJD i drygt 20 år. Men jag hade inget val - och sedan blev det så bra:-)
  Tack för att du tänker på mig. /Kram

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!