lördag 1 januari 2011

Planer - om än avlägsna ännu

Planer på att åka till Hökarängen för att rekognisera lite - de finns.
Ja - inför mitt nästa manusprojekt alltså. Men jag är ännu inte säker på var historien ska ha sin början. Min morfar tränger på med sin story och den kan lätt kopplas ihop med det "moderna" 1950-tals Hökarängens - men jag är ännu så länge osäker. Innan jag sticker iväg söder om stan ska jag ta reda på mer om min morfars skumma förehavanden sombefann sig norr om Stockholm - det är jag fullständigt säker på ändå. Livet är spännande och härligt på många nivåer!
Ska jag ta med mig hunden till Hökarängen? Vet inte? Framför mig ser jag bilder av mig själv där jag sitter totalt orörlig på en sten och bara iakttar och minns sådana minnen som jag inte kan minnas om jag inte är på plats.
Eftersom jag har skrivit lite grann om det här - och "sett" minnen som jag med visshet måste genomleva så förstår jag att det ligger en vinst i att åka tillbaka dit.
Tror dock att en del av snön måste bort först - annars blir det för "vitt" i minnenas labyrint.
//Kramar om

5 kommentarer:

 1. ...och andra kommentaren av mig. :-)
  lycka till med bloggandet! kramar

  SvaraRadera
 2. David - vad kul att du hittade hit:-) Kramar om

  SvaraRadera
 3. Hej Ebba
  När jag läste Hökarängen tänkte jag på Sällskapsresan när de är i Alperna och Hökarängens skidklubb far som dårar runt i bergen. Läckert!
  Lycka till med boken!
  Lägg till "Bloggföljare" så att jag kan lägga till mig som följare av din blogg. Hade även svårt att kommentera, fick klicka på datumet hos kommentaren från David för att komma åt kommentarsfältet. Kanske bara tillfälligt, men bara så du vet.
  Kram Kim

  SvaraRadera
 4. Hej Kim - vad roligt att du hittade hit:-)
  Jag har inte sett Sällskapsresan (inte den) så för mig var det en överraskning att Hökarängens skidklubb figurerade där. Antar att skidklubben är fiktiv:-)
  Tack för lyckönskning:-)
  Det där med bloggföljare måste jag klura på ett tag - vet inte hur man gör ännu, men det vore kul om jag fick dit dig där.
  Jag gjorde ett inlägg (Bloggens liv) om 'kommentarsknappen' - försökte göra andra inställningar med lyckades inte - så det får vara så där tillsvidare. Undrar om det är besvärligt för läsare - det är ju mindre bra förtås./Kram

  SvaraRadera
 5. Hej igen Kim - nu har jag lyckats skapa en blogglista, så där finns din blogg med.
  För att bli följare: kolla i högerspalten under 'Bloggintresserade' o 'följare' o där under står det 'redan medlem' - tror att det är där du ska klicka eftersom du oxå har ett Blogger-konto.
  Vi hörs! Kram

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!