lördag 22 januari 2011

Kommentar om mitt nya manus o ett litet utdragEftersom jag gärna ville få en reaktion på mitt nya 'Manus 2' lämnade jag de första 9 sidorna till min bästa vän M som jag har stort förtroende för som vanlig bokkonsument och läsare. Hon skrev i ett sms ungefär så här:


"Nu har jag läst. Såg allting framför mig som du skrev om ... kände värmen ... men även kylan som kröp innanför skinnet. Blev så LEDSEN. Kan känna sorgen ..."


Då kände jag mig säker på att jag fått texten att beröra och kommer att ha början på boken så som jag tänkt.

När M och jag senare pratade lite mer ingående om texten sa hon hur hon kände för de här delvis citerade raderna:


" Min //...// hängde ner från taket, en snara var fäst i lampkroken. Kroppen dinglade fram och tillbaka i mannens famn. Armarna lutade liksom lite framåt. Fingrarna som // ... // ... // såg istället ut som uppsvällda korvar."


& & & & & &


"Jag blev lättad. Det började kittla på insidan av mitt lår och jag tog med handen på det. Den blev fuktig och jag tittade fascinerat ner på tennisskorna när de fylldes med kiss. Svärtan med texten // ... // på skornas utsidor började suddas ut när tuschet blev blött i kanterna."


M sa att det gick att SE alltihop och att det till och med gick att känna lukten av kiss! Då blev jag förstås jätteglad:-)


Nu har jag inte skrivit mer än de där 9 sidorna - men det ska väl bli mer så småningom ..:-)


//Kramar om
5 kommentarer:

 1. Visst blir man glad varje gång någon säger något positivt om ens text? Ska bli spännande att läsa helheten när boken är klar! Fortsätt skriv! Kram Kim

  SvaraRadera
 2. Malin: Så sant:-) Även om man lär sig mkt oxå om det är det omvända. Men just nu var den här positiva helt rätt:-)

  Kim: Ja svarar jag på första och sista meningen. Och jag hoppas att både du och andra kommer att tycka att det är en spännande läsning när boken är klar och publicerad:-) Kram

  SvaraRadera
 3. Lycka till med fortsättningen! Det ska bli riktigt spännande att få läsa den i sin helhet.

  SvaraRadera
 4. Anneli: Tack - tänkte skriva på den igår - men det blev inte så. Men det kommer, det kommer ...

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!