torsdag 5 maj 2011

Inget skrivet - handlat ...

... nej idag har jag inte haft datorn igång på hela långa dagen och kvällen. Alltså blev det inget nytt skrivet i manusdokumentet eller i kursbrevsuppgiften heller.

Nej jag har haft annat för mig idag. Började dagen med läsning och frukost i sängen - nåja, frukosten stoppade jag i munnen:-) Så god: Mild lättyoghurt, lättkesella, blått plommon, jordgubbar, äpple, nötter och min vanliga balja med Yellow Labelte, i det citronskivor.


Efter hundpromenaden kom min svärdotter och hämtade mig med en fullpackad bil och två av barnbarnen. Vi åkte till min sons arbete där jag skulle hämta upp deras andra bil för att köra den hem så att den inte skulle stå på företagets parkering hela helgen. Nu var sonen en aning sen så barnbarnen fick sträcka på benen en stund. Vi stod utanför bilen och väntade. Strax efter och alldeles tyst började det yngsta barnbarnet spy på marken. Stackars liten! "Skönt att slippa ha kräket i bilen!" sa vi i korus.


Sonen kom och fick sig en kram. Jag tog den andra bilen och körde iväg, eftersom jag var i närheten av IKEA styrde jag ditåt. Men innan jag kom dit stannade jag till vid Plantagen, handlade jag tre balkongblommor. Och på IKEA blev jag hungrig igen. Åt en rätt med kummel, matvete och ärtpuré. Inget vidare gott, fisken hade en seg hinna som var som ett extra skinn, matvetet var överkokt o smakade ingenting.


Men så handlade jag sedan: BOLMEN Toaborste á 4:-, IRMA Kudde á 7:-), STEKA Stekpanna á 19:-, så nu är jag utfattig!


Men trots att det skrek tomt i plånkan så åkte jag vidare till WILLYS och köpte två stora kassar med mat - oj, vad jag fick mycket för pengarna - ja dom jag inte hade längre alltså.


Sedan var det dags för vovvepromis igen när jag kom hem. Vad hände sedan då? Jo, då blev jag hungrig igen förstås, vad annars? Då blev det rostbiff i massor, rouccola, tomat, purjo, en kokt potatis, fransk senap, vinäger och olivolja = MUMS!


Efter det blev jag tvungen att vila ryggen och låg utslagen i soffan.


Strax ska jag bänka mig i densamma för att kolla på ett favvoprogram.


Sedan blir det en hundpromendad igen. Därefter hoppas jag på att min son med familj slipper barnbarnets magsjuka och jag oxå ...


Allt för nu & Kramar till er2 kommentarer:

  1. Det låter som om du har haft en bra dag. Härligt!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Anneli: Ja det har jag - den var inte som vanligt iallafall:-)
    Kram

    SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!