fredag 27 maj 2011

Kul med bokbeställning ...

... särskilt när den är billig. Tre pocket för 99:- på Adlibris och det är inkl frakt! Inte oävet. Nu är inte de här böckerna några som stått först i min läskö, men de kan ju vara bra och läsvärda ändå.


Boken "Norrlands svårmod - roman om ett försvinnande" är Therése Söderlinds debut. Vad kan vara intressantare än det? Har bara läst en recension efter att jag beställde den för en stund sedan, på bloggen Bokhora. Där nämns att "titlen är rätt dålig och meningslös". Tänk så olika det kan vara - en sådan titel går jag igång på! Förövrigt sas det i recensionen att den var en positiv överraskning.


"Varför gråter inte Emma?" behöver kanske ingen närmare presentation. Alla vet! Jag vill inte frossa i andras olycka, det är inte därför jag har beställt den. Men jag är nyfiken på hur Emmas sorg omvandlades till något ljust. Dessutom undrar jag om den är bra skriven? Jag vet ingenting om det. Vet du?


"Min kamp" är omtalad i media - men jag har inte satt mig in i storyn - ännu. Ska bli intressant, särskilt eftersom det är den första i en hel rad planerade böcker om Karl-Ove Knausgårds liv.

Vet du något om den som kan vara bra att uppmärksamma?


Jag kan behöva lite nya böcker tänkte jag, för just nu läser jag BARA i två stycken parallellt.


Allt för nu & Kramar till er


6 kommentarer:

 1. Jag visste inte om Emmas historia, men så läser jag aldrig papperstidningar eller ser på nyheterna heller. Nu blev jag i alla fall så gripen av Emmas öde att jag beställt boken. Tack för tipset!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Böcker är alltid välkomna hem. Jag har själv gjort ett fint stort bokfynd idag :)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. "Min kamp" har jag ett önskemål om att få läsa. Får väl göra slag i saken. Finns Norrlands svårmod redan på pocket? Tyckte nyss att den kom ut. Var väl förra året förmodligen?

  SvaraRadera
 4. Maria E: Just idag finns kvinnan som mördade Emmas barn på löpsedeln!
  Men vad roligt att du oxå har beställt den - hoppas vi blir nöjda med valet:-)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Anneli: Nu blir jag ju så nyfiken - kanske att du skriver om den i din blogg?
  Kram

  SvaraRadera
 6. Monika Häägg: Ska bli intressant att höra vad du tycker om "Kampen" sedan:-) Tiden hastar ... det märker man om inte annat när böcker ges ut i pocket snabbare än man tycker att man blinkar ...

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!