torsdag 12 maj 2011

Projekt som tar emot ...... som jag skulle behöva ta tag i. Jag är överfallen av hundhår överallt utom i sängen där jag precis bäddat rent. Men jag tror att jag behöver försöka ta mig fram till parketten. Så om det är någon som undrar vad jag sysslar med idag - så kanske jag projekterar bland hundhåren som är måååååååååååååånga.Det är den enda nackdelen med den här rasen (KORTHÅRIG Collie), man kanske kan tro att det skulle vara lindrigare med en korthårig istället för en långhårig - men så är det inte. Jo - på en punkt kanske, att man inte behöver reda ut tovor och torka päls som hänger ner i backen när det är oväder etc. Men ett korthår fäller o andra sidan året om - dock i kopiösa mängder så här års förstås.
Det här året är det en större fällning än andra år.


Allt för nu & Kramar till er4 kommentarer:

 1. Haha, känner igen mig. Hittar ett strå i mitt kaffe imorse. Har god lust att bara raka av den där gyllene pälsen. SUCK!

  SvaraRadera
 2. Hundar är härliga individer men hundhåren kunde man slippa!

  SvaraRadera
 3. Eldtunga: Ha, ha - skulle vara glad om det bara var ett:-) Suck i kvadrat - men jag skulle INTE byta ut min långnosprins mot allt i världen - inte ens mot en mänsklig prins. Han är bäst (det är inte bara jag som tycker det:-))

  SvaraRadera
 4. Monika Häägg: SANT! Men om man har en trimras måste man ju hålla på med pälshår ändå. Men det kanske är lindrigare?

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!