lördag 28 maj 2011

Skrev efter skuttet ur sängen ...

... i morse istället för att somna om. Ska snart skicka in ett nytt kursbrev som delvis ska innehålla 10 sidor av manuset "Trappan" så jag gick igenom dem och gjorde ändringar.

Roligt var det och nöjd kände jag mig när jag fick ett sms av en kompis som undrade om hon kunde komma över med min (försenade) födelsedagspresent - hon reste bort samma dag som jag fyllde år, men hade tänkt lämna den till mig före resan, men då blev sonen hennes magsjuk. Ja, sedan har vi träffats ett antal gånger i olika sammanhang men ingen av de gångerna fanns det utrymme eller tillfälle att lämna över den.

Så kom hon och sonen på eftermiddagen idag, vi fikade och fikade, pratade och pratade ... och öppnade paket. Jag fick en hel påse med de finaste hårvårdsprodukter man kan tänka sig. Så glad jag blev, kände mig riktigt bortskämd:-)

Igår hade jag också fikabesök av en vän som jag träffat på en dejtingsida som jag var med på ett väldigt kort tag. Nej - det var ingen man alltså! Och inte är det något lesbiskt heller! Hon, M och jag fick kontakt, hon skrev också (en faktabok) och vi har träffats tidigare förra våren. Vi har haft kontakt hela tiden. Igår var hon här på jobbinterjuv i skolan där jag bor. Vilket roligt sammanträffande, så givande att ses igen. Nätet är fantastiskt:-):-)

Tänk vilka givande dagar - så bra att jag skuttade ur sängen i tid ... och tänk också på vilka fina vänner jag funnit här genom bloggandet:-) Nätet ÄR suveränt!

Allt för nu & Kramar till er

2 kommentarer:

  1. Ja, nätet är verkligen fantastiskt! Så många trevliga människor som man annars inte hade träffat. När jag var på Bokmässan i Göteborg i höstas så var det väldigt många som kom och hälsade på mig. Det var så kul att träffas "på riktigt"!

    SvaraRadera
  2. Monika Häägg: Det vore något det - att träffas "på riktigt":-) Kanske blir så en gång ...

    SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!