onsdag 25 maj 2011

Jippi!

Jodå - så låter det inom mig nu, jippi, jippi ... Jag har inte blivit antagen av ett förlag! Nej, något ÄNNU BÄTTRE - det gäller min hälsa. Jag ska inte ta nya prover förrän i slutet på september och tillbaka till läkaren i oktober. Han var så söt idag Doktor Armstrong när han sa: "Det är så roligt att träffa dig." Det förstår jag, särskilt om jämförelsen görs i förhållande till mitt första besök hos honom i januari. Som läkare måste han känna sig nöjd när han ser mig nu, även om jag fortfarande är "patient" - men han får mig att förstå i vilket risigt tillstånd jag befunnit mig i sedan 1 1/2 - 2 år tillbaka.
Sköldkörtelprovet är ännu inte i fas - men nästan, det går åt rätt håll ... Just nu och fortsättningsvis fram till oktober ska jag äta Levaxin i en hög dos. Den är på 150 mikrogram/dag men det är lågt jämfört med tidigare då jag åt 250 mikrogram/per dag.
D-vitaminet forsätter jag också med, 1 kapsel/dag. Det enda smärtstillande jag tar till vardags är 8 st Alvedon. Men idag fick jag recept på några nya depot-Alvedon, de ligger på 665 mg/tabl och de ska jag ta 4/dag. Om det krisar med ännu värre smärta än den jag normalt har kan jag toppa med Citadon, men det undviker jag in i det längsta. Vill inte ha mer kemikalier än nödvändigt - hellre ligger jag för ankar. Ja, det blir en hel del tid i horisontalläge ...
Fantastiskt är det iallafall att jag mår bättre - som att jag har smak när jag äter, naglarna ser nästan ut som förr, hjärtklappningen och vilopulsen är lägre, yrseln är nästan borta, smärtan i höger hands fingerleder är mycket, mycket bättre ...
Den läkaren jag träffade i måndags ska jag bara tillbaka till en gång till i juni - sedan får jag sommarlov:-)

Jag firade med att köpa mig en liten klänning:-)

Allt för nu & Kramar till er

12 kommentarer:

 1. Klart man ska fira med en klänning när livet känns sådär härligt! Vad skönt också att höra att det går åt rätt håll med hälsan!

  SvaraRadera
 2. Härligt att dina prover var så pass bra! Heja! Skickar över en massa bra energi till dig.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jippie från mig också! Härligt! Bra att du firade med en klänning. Jag hoppas att det är en riktigt fin sommarklänning :)
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Hanna:Javisst ett klädesplagg sitter aldrig fel. Hälsan är A o O:-):-)

  SvaraRadera
 5. Nina: Oj - vilken energikick det blev TACK för den:-) Blev telefonprat hela kvällen lång ...
  Kram

  SvaraRadera
 6. Anneli:Tackar för jippit:-) Jodå, en riktigt sval sommarklänning för heta dagar:-)

  Kram

  SvaraRadera
 7. Vad glad jag blir av att läsa det här! Jag var riktigt orolig där ett tag, så det var skönt att höra att allt är så mycket bättre nu. Förståndigt att unvika Citodonen. Dels blir man såsig i huvudet och dels är det beroendeframkallande. Men jag förstår att det kan behövas, det är fruktansvärt effektivt mot smärta.
  Massor med kramar!

  SvaraRadera
 8. Håller med dig om att hälsan är mycket mer viktig än en bokutgivning! Förstår att du blir glad när proverna är bättre och du kan minska på medeciner!
  Stor kram till dig!

  SvaraRadera
 9. Jippiii!!!ÅÅåh vad bra! KRAM!

  SvaraRadera
 10. Maria: Ja, tänk vad jag har känt din empatiska omtanke<3
  STORA KRAMAR

  SvaraRadera
 11. Monika Häägg: Ja ibland blir man tvungen att ompröva vad som är det viktiga i livet. Kanske var det här kroppens sätt att reagera på en stresssituation, en som jag önskar att ingen annan ska behöva uppleva.
  Stor kram tillbaka till dig!

  SvaraRadera
 12. Eldtunga: Tack för omtanken och kramen:-)
  Kram!

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!