fredag 27 januari 2012

Motiveringen gjorde mig rörd ...

... ja nu när du själv har läst den så förstår du väl? Utan överdrift kan jag väl säga att min dag blivit förgylld av den här fina gesten.
Motiveringen har jag fått av Nina som har bloggen: http://ninasskrivarlya.blogspot.com och den hängde ihop med den här underbara ONE LOVELY BLOG AWARD.
TACK goaste Nina för att du tänkte på mig, din motivering gjorde mig både lycklig och ödmjuk.
Det här med bloggvärlden är ett fantastiskt fenomen som ger livet en extra krydda.
I min tur vill jag gärna dela med mig av den här awarden eftersom det alltid är speciellt att få en sådan. Det är lyckligare att ge än att få, sägs det och jag håller med helt och fullt. Dem jag skickar den till är:
Helena (http://frndrad-frvandlad-frdlad.blogspot.com): För ljuset du sprider i blogsfären, de fina eftertänksamma inläggen och de varma och empatiska kommentarer du själv gör här hos mig.
Eva-mångmamma (http://hemsktmycketbarn.blogspot.com): För att du är en fantastisk människa som knepar och knåpar med det mesta och får ihop det på något för mig okänt sätt.
Monika (http://monikahaagg.blogspot.com): För att du på alla sätt verkar så levande och för att du så generöst delar med dig av dina tankar och planer både genom böckernas, musikens och naturens underbara värld.
Anneli (http://tryingtofollowmydreams.blogspot.com): För att du är den du är i min värld och för att du är nära genom cyberspace fastän att du är så långt borta geografiskt sätt. Det går inte en enda dag utan att jag kikar in hos dig för att få ta del av det du så oreserverat bjuder på. Jag vet att det är många, många som läser din blogg - men det känns ändå som om det är till mig.
Det finns massor av bloggar som på alla sätt är förtjänta av den här awarden - men "less is more" och jag har en förhoppning om att de som jag har skickat till i sin tur kommer att skicka den vidare. Det blir ringar på vattnet ...
TACK ännu en gång Nina för det vackra du skickade och sa!
Allt för nu

7 kommentarer:

 1. Om du blir glad, blir jag glad! :)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Nina: Tänk att det är så det fungerar = glad blir glad som gör glad ...

  Tack & Kram!

  SvaraRadera
 3. Tack!
  Och jag har äntligen begripit hur jag ska klistra in bilden också!
  Jippie.
  Ha en fin helg.

  SvaraRadera
 4. Stort grattis. Vilken underbar motivering! Instämmer!
  Många kramar Kim

  SvaraRadera
 5. Tack finaste Ebba för de orden, rena poesin. Så vackert skrivet att det förpliktigar, att jag ska kunna fortsätta att ge något av kvalitet på min blogg. I´ll do my very best. KRAM

  SvaraRadera
 6. Tack underbara du, både för awarden och dina fina ord! Jag känner precis på samma sätt för dig. <3
  Kramar!

  SvaraRadera
 7. Tack så mycket fina Ebba! Blir jätteglad!

  SvaraRadera

Kommentera gärna - det gläder mig!