tisdag 20 september 2011

Fyndat lite ... plus AWARD nr 4Fynden gjorde jag på Erikshjälpen idag eftersom min son ringde och frågade om jag ville följa med hans familj dit. Om jag ville ... men det var under men skrivtid ... ja, ja orden finns kvar ... klart jag följde med.

Tre böcker blev det:

Sara Lövenstams - UDDA

Elisabeth Gummessons: good enough

Peter Pohls: Alltid den där Anette (ungdomsbok)

Ett tyg som är likadant som jag redan har några längder av och som jag älskar - färgglatt och i kraftig kvalite

Två äggkoppar som jag blev jätte, jätteglad för eftersom jag haft sönder en likadan tidigare och nu hittade jag en ersättare plus en till

Angående bilden, så hittade jag en oval gul skål från Gefle Porslinsfabrik i serien Fajans

Summa för alltihop: 151:- inkl kasse för en femma

Lite annat skoj kommer här:


Ytterligare en vacker rosaward som jag blev så lycklig över har jag fått idag av Pernilla Alm ( http://thewritefulblog.blogspot.com) och hennes motivering kommer här:
Ebba, för att jag älskar att titta in hos henne, ett besökt på hennes blogg är som att titta in i någons hem och det gör mig glad.
TACK gulliga Pernilla för att du tänkte på mig och dina fina ord:-)
Till det här presentpriset följer frivilliga frågor och då får jag hänvisa till inlägget här på bloggen från onsdagen den 14 september där finns utförliga svar som det inte går att svara på mer än en gång:-)
Jag känner en stor ära i att jag fått lov att ta emot inte mindre än 4 stycken rosawards från mina underbara och medkännande bloggvänner. Ett fyrfaldigt leve för Er: "Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!"
Allt för nu & Kramar till er

2 kommentarer:

Kommentera gärna - det gläder mig!